Liviu Dragnea, ales preşedinte interimar al PSD 

liviu-dragnea> Colegii din PSD mi-au acordat un vot de încredere pentru a forma o echipă

Liviu Dragnea, ales ieri preşedinte interimar al PSD, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că a primit votul de încredere al colegilor pentru a forma o echipă care să pregătească un plan concret de acţiuni în teritoriu şi în Parlament, un program politic pe termen lung care să ajute la dezvoltarea României. „S-a finalizat votul în CExN, colegii mei mi-au acordat un vot de încredere pentru a putea forma o echipă bună, o echipă unită, o echipă largă, care să pregătească, într-un termen foarte scurt, un plan concret de acţiuni atât în teritoriu, cât şi în Parlament şi, de asemenea, un program politic pe termen lung, care să ajute la dezvoltarea României în continuare”, a spus Dragnea, după şedinţa PSD.

El a adăugat că Rovana Plumb va face parte în continuare din echipa de conducere a partidului şi a subliniat că aceasta va primi sprijinul colegilor săi social-democraţi şi în conducerea departamentelor partidului, astfel încât să elaboreze un set de politici „care să ajute actul de guvernare”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI