După rezolvarea contestaţiilor

Alte zece cadre didactice au reuşit să promoveze examenul de definitivat

5491> Rata de promovare a crescut cu 4%

Zece cadre didactice sucevene au obţinut definitivatul în învăţământul sucevean, depăşind nota minimă de promovare – (8) după ce şi-au contestat nota obţinută iniţial.

Rezultatele finale ale examenului de definitivat 2015, după recorectarea lucrărilor contestate, arată că 32 de note au rămas nemodificate, 54 au fost scăzute, iar 19 note au crescut, dar numai zece note dintre acestea din urmă le-au permis candidaţilor promovarea examenului.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, numărul profesorilor debutanţi suceveni care promovează definitivatul în sesiunea 2015 este 109, iar procentul final de promovabilitate este 41,3%, în creştere cu aproape 4 %.

La definitivat au participat 327 de cadre didactice din judeţ din cele 353 înscrise, înregistrându-se 26 candidaţi absenţi, 62 care s-au retras în timpul examenului şi un candidat eliminat, promovabilitatea înainte de contestaţii fiind 37,5%.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI