Din cauza unei lumânări uitate aprinsă

Casă incendiată în comuna Şaru Dornei

incendiuPompierii militari din Vatra Dornei au reuşit duminică, 12 iulie, să salveze de la distrugere mare parte din locuinţa incendiată a unei femei din satul Todireni, com. Şaru Dornei.

Eugenia V. lăsase să ardă în bucătărie o lumânare aprinsă şi care, nesupravegheată, a aprins la un moment dat materialele din jur. Focul s-a extins la acoperişul casei, construită din lemn şi acoperită cu azbociment, acesta fiind stadiul în care pompierii, anunţaţi la ora 15.22, au intervenit la faţa locului.

Echipajele militare, cu două autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, au reuşit să potolească şi apoi să lichideze flăcările ce tindeau să cuprindă toată casa, dar şi împrejurimile.

Până la ora 18, pompierii au stins flăcările, salvând parterul casei şi oprind extinderea focului spre vecinătăţi.

Au ars însă mansarda locuinţei pe o suprafaţă de 150 mp, plafonul etajului şi multe bunuri casnice. Focul a degradat pereţii exteriori ai casei pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, 16 ferestre şi patru uşi din lemn.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: