La Universitatea Suceava, în organizarea UMF

Seminar despre importanţa depistării precoce a malformaţiilor cardiace congenitale

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi organizează, la Suceava, un seminar de conştientizare a comunităţii cu privire la importanţa depistării precoce a malformaţiilor cardiace congenitale (MCC), miercuri, 15 iulie a.c., de la ora 12, în aula din corpul E al Universităţii „Ştefan cel Mare”.

La seminar sunt aşteptaţi părinţi care au copii cu astfel de probleme, medici, asistente medicale, precum şi alte persoane interesate de subiect.

 Organizatorii au precizat că evenimentul are loc în cadrul proiectului „Formarea specialiştilor în domeniul cardiologiei pediatrice pentru un act medical de calitate cu scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii” – „Inimi pentru copii”, proiect prin care 100 de copii cu malformaţii cardiace congenitale vor fi operaţi gratuit la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi de către experţi internaţionali, împreună cu experţii români, sub coordonarea prof univ. dr. Grigore Tinică, director general IBCV.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: