Fiind judecat pentru furt calificat, Un bărbat din Şcheia a fost extrădat din Anglia şi a ajuns în arestul IPJ

Ieri dimineaţă, la ora 3, era aşteptat cu patul deja făcut, în arestul poliţiei IPJ Suceava, un bărbat de 33 ani, din comuna Şcheia, abia sosit din Anglia.

Pe 19 aprilie 2015, Judecătoria Suceava a emis în lipsă, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, individul fiind judecat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cum nu a fost de găsit, pe 21 aprilie, inculpatul a fost pus în urmărire naţională şi semnalat la nivel internaţional.

După nici două săptămâni, pe 4 mai, insul a fost depistat în Anglia şi arestat în vederea extrădării către România.

Două luni au durat formalităţile de extrădare, dar pe 8 iulie, în jurul orei 21, şcheianul judecat pentru furt calificat a fost expediat de autorităţile engleze, preluat apoi de cele româneşti şi, escortat de poliţişti din cadrul Serviciului investigaţii criminale, a ajuns, dis-de-dimineaţă, în arestul IPJ Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI