După ce au fost prinşi cu peste 5000 de pachete cu ţigări de contrabandă ascunse în maşini

Doi ucraineni au „interzis” la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră şi vameşii din PTF Siret au găsit, marţi, 5120 de pachere de ţigări de contrabandă, în valoare de 6232 lei, în maşinile a doi cetăţeni ucraineni în vârstă de 38 şi 43 de ani.

Aceştia s-au prezentat la punctual de control, gata să intre în România, fiecare cu maşina lui, dar poliţiştilor li s-a părut ceva suspect. Au dus autoturismele în locul special amenajat şi au început să le „dezbrace”, procedând la un control mai amănunţit. Suspiciunea a devenit certitudine când au găsit ţigările, o parte în tavanul uneia dintre maşini, iar cealaltă parte în locul roţii de rezervă a celui de-al doilea vehicul.

„Conducătorii auto nu au putut prezenta niciun document de provenienţă pentru cantitatea de ţigări descoperită, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional de către organele vamale cu amenzi în cuantum de 15.000 lei” a comunicat Poliţia de Frontieră Suceava.

În aceleaşi circumstanţe, autoturismul cu interiorul adaptat pentru activitatea de contrabandă, în valoare de 33.600 lei, a fost ridicat în vederea confiscări.

Ultima măsură luată de poliţişti a fost întocmirea documentelor necesare pentru aplicarea interdicţiei de intrare în România a celor doi cetăţeni ucraineni, pentru o perioadă de cinci ani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI