Din 322 de sancţiuni aplicate de poliţişti în două zile, 224 au fost pentru viteză

În zilele de 4 şi 5 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier Suceava, împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Scopul declarat a fost, ca de fiecare dată, „impunerea unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic”.d

Patru ore de monitorizare a traficului dimineaţa, alte cinci după-amiază s-au adunat la finalul celor două zile de acţiune care s-au concretizat în 322 de sancţiuni în valoare de 127.512 lei.

Într-o majoritate copleşitoare, 224 dintre acestea au fost aplicate pentru viteză excesivă, şapte pentru depăşire neregulamentară, 24 pentru şoferii care nu purtau centură, două pentru constatarea unor defecţiuni tehnice, 65 de sancţiuni fiind pentru diverse alte abateri.

Au fost reţinute 17 permise de conducere, zece pentru viteze peste limita legală şi 7 pentru depăşiri neregulamentare. Între cei zece şoferi care au rămas fără permis este şi un bărbat de 60 de ani, din Bacău, prins conducând pe DN2, în localitatea Roşiori, cu 121 km/h.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: