2015, primul an în care apa caldă va curge la robinetele sucevenilor şi în luna august

În această vară, persoanele care locuiesc în cele aproximativ 20.000 de locuinţe racordate la sistemul centralizat de termoficare din municipiul Suceava au scăpat de calvarul din ceilalţi ani, din luna august, când apa caldă reprezenta un lux la robinetele lor.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri că, în urma unei întâlniri avute cu creditorii societăţii Termica, a convenit ca în această vară să nu se taie de la robinetele sucevenilor apa caldă, aşa cum se întâmpla în anii trecuţi, pentru revizii.

Totodată, Lungu a explicat că, totuşi, vor fi întreruperi ale furnizării apei calde în anumite zone.

„Am stabilit să nu facem întreruperi de apă caldă în această vară. Vor fi întreruperi punctuale, vor fi câteva zone, poate câteva cartiere afectate, dar nu este o strategie de a lăsa oraşul fără apă o lună sau două săptămâni pentru acele reparaţii pe care le făceam în alţi ani” a declarat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI