Nici adulţii nu-s mai breji când e de fentat Codul rutier

> Trei bărbaţi identificaţi în trafic, conducând fără permis sau sub influenţa alcoolului

Poliţiştii s-ar aştepta ca, odată cu înaintarea în vârstă, participanţii la trafic să ia Codul rutier în serios şi să-l respecte. În realitate însă, apar situaţii care arată că persoane de 40 sau 60 de ani nu sunt deloc mai breze decât tinerii necopţi la minte încă.

Trei persoane trecute de mult de adolescenţă şi chiar aproape de pensie au fost găsite de poliţişti luni, în trafic, în situaţii complet ilegale.

Un bărbat de 37 de ani, din Cajvana, a fost găsit conducând un moped pe strada Tineretului din Milişăuţi, fără să posede permis de conducere.

În aceeaşi situaţie a fost găsit şi un bărbat de 61 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Acesta conducea un moped pe Calea Transilvaniei din localitate şi, pe lângă faptul că o făcea fără drept, nici nu avea de unde să ştie, probabil, că unul dintre indicatoare însemna „oprire”. Nerespectând indicaţia, el s-a izbit cu mopedul într-o autoutilitară condusă de o femeie de 32 de ani, din localitate. A fost un noroc că accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

La Bălcăuţi, poliţiştii au dat în trafic de un bărbat de 57 de ani, evident băut, dar plin de ambiţie să nu se lase verificat cu etilotestul. Nici condus la spital bărbatului nu i-au venit minţile la cap, pentru că şi aici a refuzat, de data asta în prezenţa unui martor, să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pentru că nu a colaborat cu poliţiştii, bărbatul nu s-a salvat de un dosar de cercetare penală şi, la fel ca şi cei doi bărbaţi identificaţi conducând vehicule pe drumurile publice fără permis, va răspunde în faţa legii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI