Ing. Maria Hojda este noul preşedinte al tinerilor socialişti din judeţ

maria-hojdaOrganizaţia judeţeană de tineret a Partidului Socialist Român are un nou preşedinte. Maria Hojda, inginer agronom de profesie, salariată a unei firme de panificaţie, este originară din Breaza şi locuieşte în Câmpulung Moldovenesc.

Maria Hojda ne-a precizat că a intrat în politică în urmă cu jumătate de an, din dorinţa de a se implica în rezolvarea problemelor tinerilor, şi că a optat pentru PSR după ce a analizat modul în care erau trataţi tinerii în perioada socialistă prin comparaţie cu ceea ce se întâmplă în prezent.

Preşedinta tineretului PSR din judeţ are planuri politice importante şi ne-a declarat că are convingerea că va fi sprijinită în concretizarea acestora de organizaţia de seniori şi de preşedintele PSR la nivel judeţean, ing. Vasile Bostaca. „Eu am ales acest partid după ce m-am convins eu însămi cât de greu le este tinerilor de azi să beneficieze de educaţie aşa cum şi-ar dori, să găsească o slujbă, să se adapteze deplin la condiţiile societăţii de azi. Vreau să îi ajut să găsească soluţii, pentru mine este principalul scop al intrării mele în lumea politică. Sigur că doresc, dacă va fi posibil, să promovez în structurile superioare ale partidului, tocmai pentru că astfel i-aş putea sprijini mai lesne pe tinerii din zona noastră. În plan local, printre priorităţile mele va fi sporirea numărului de membri tineri în judeţ. Acum organizaţia are 270 de membri şi numeroşi simpatizanţi, pe care cred că îi vom convinge să ni se alăture în activitatea politică. Mesajul meu pentru toţi tinerii, indiferent de orientarea lor politică, este un apel la unitate, la solidaritate. Tinerii trebuie să se grupeze şi să îşi apere interesele, să nu mai permită să fie folosiţi în politică, aşa cum se întâmplă la marile partide, doar ca lipitori de afişe în campanie. În acest fel nu se vor afirma niciodată! Noi recunoaştem valoarea reală a oamenilor, indiferent de vârstă, şi ne dorim ca oamenii care cred în viitorul lor să vină cu încredere alături de noi”, ne-a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSR.

Un comentariu

  1. Paul Marinescu says:

    Succes, ție și tinerilor socialiști suceveni!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI