Poezie şi jazz

O reţetă a zborului

o-reteta-a-zborului-657Duminică, 29 martie, ora 18.00, a avut loc spectacolul de poezie şi jazz „Nichita 100% Iubire”, pe versuri de Nichita Stănescu, în interpretarea actorilor ieşeni Octavian Jighirgiu şi Laura Bilic acompaniaţi de Doru Albu – clarinet şi Aurelia Simion – pian. Spectacolul a fost organizat de Lounge Suceava, în parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, Centrul Cultural Bucovina şi Societatea Scriitorilor Bucovineni, marcând deschiderea Festivalului judeţean de poezie „Nichita în luna lui Marte”.

O împletire a muzicii cu poezia, o reprezentaţie plină de suflet, spectacolul a fost un moment de respiro, de înălţare, o evadare din zbuciumul cotidian, o clipă de împlinire prin artă.

„Oamenii sunt păsări cu aripile crescute înlăuntru” spunea poetul, dar prin poezie şi muzică, prin artă, spectatorii şi le-au descătuşat şi au gustat bucuria şi uşurătatea eliberatoare a zborului.

o-reteta-a-zborului656                o-reteta-a-zborului662

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: