Bărbat din Şcheia arestat ieri pentru agresiune sexuală şi tentativă de viol asupra fetei sale vitrege

Gheorghe Cerlincă, din Şcheia, a fost arestat ieri pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol în formă agravată şi agresiune sexuală.

Pe 12 februarie, bărbatul a fost reţinut de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, suspectat că şi-ar fi abuzat sexual fiica vitregă, încercând, de două ori, să o violeze.

„În cursul lunii august a anului 2014, în timp ce se afla la domiciliul său, şi profitând de faptul că se afla singur împreună cu persoana vătămată minoră, pe care o avea în îngrijire, ocrotire şi educare, folosind acte de violenţă fizică în scopul de a-i înfrânge rezistenţa fizică, inculpatul a atins-o pe aceasta în zonele intime. Persoana vătămată şi-a asigurat în cele din urmă scăparea prin fugă, după ce l-a zgâriat pe inculpat în zona gâtului” a comunicat prim-procuror adjunct Ciprian Mihai Morişcă, purtător de cuvânt al PJ Suceava.

 După a doua tentativă de viol, fata a încercat să se sinucidă

 A doua tentativă de viol a lui Gheorghe Cerlincă asupra fetei vitrege, minoră, s-a petrecut pe 27 octombrie 2014. Cam în aceleaşi circumstanţe, singur acasă cu fata, s-a luat din nou de ea, folosind violenţa, de data aceasta pentru a o sili să întreţină cu el raporturi sexuale.

Minora a scăpat şi de această dată, reuşind să fugă în momentul când agresorul a slăbit ofensiva, când un vecin a intrat în grădina din apropierea casei lor.

Agresiunile psihice din partea lui Cerlincă asupra fetei, care trăia în casă conştientă de pericolul permanent de a fi violată de tatăl vitreg, au silit-o la comiterea unei tentative de suicid.

Fata a înghiţit mai multe tipuri de medicamente, dar a fost salvată de medici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: