„Rupeţi rândurile !”

> Editura Adenium, la cea de-a III-a ediţie a concursului de debut

Editura Adenium anunţă lansarea celei de-a III-a ediţii a Concursului de debut „Adenium Start”, pentru poezie, proză, literatură pentru copii.

Sloganul concursului, „Rupeţi rândurile!”, îi provoacă pe autori să-şi afirme originalitatea, transmit organizatorii, concurenţii sunt invitaţi să expedieze manuscrisele în perioada 15 ianuarie – 15 mai 2015 (data poştei), pe adresa Editurii Adenium: Aleea Copou nr. 3, Iaşi, 700460. Câştigătorii vor fi anunţaţi la începutul lunii august.

Ni se precizează că scopul concursului este să descopere şi să promoveze autori valoroşi, care încă nu au publicat în volum, oferindu-le posibilitatea să debuteze şi sprijinul integral în procesul de promovare: publicitate, serviciu de presă, lansări publice. Volumele premiate vor fi lansate la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, care se va desfăşura în toamnă, la Bucureşti, iar autorii câştigători vor primi câte 50 de exemplare din cărţile lor pentru propria activitate de promovare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: