Prinşi conducând beţi, au fost trimişi în judecată

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Vlăduţ Maftei, sub aspectul faptei de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” prevăzută de art. 336 alin. 1 Cod penal”.

Pe 28 ianuarie 2014, ora 10, el a condus pe DN 17 de pe raza localităţii Vama, sat Prisaca Dornei, jud. Suceava, autoturismul marca Dacia Logan, cu o îmbibaţie alcoolică în sânge de 1,30 la mie.

Aceeaşi acuzaţie a fost adusă de procurorii câmpulungeni şi lui Claudiu Filaret Cazac, identificat de poliţişti conducându-şi BMW-ul, pe 9 iunie a.c., cu îmbibaţie alcoolică în sânge de 1,35 la mie. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI