„Săptămâna asiatică” la USV și de la USV

Cu o întâlnire cu tema „Economia Chinei”, la care au conferențiat lector de limba chineză Pan Yuyan și conf. univ. dr. Alexandru Nedelea, s-a deschis ieri la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava „Săptămâna asiatică”, manifestare complexă, propunând o serie de evenimente ce au loc în spațiul universității sucevene, dar și în afara acestuia.
 

Pentru astăzi, de la ora 18, la USV, corp E, demisol, este programată o „Seară de dans chinez”, iar mâine, miercuri, acțiunea „Să descoperim cultura și civilizația chineză” se adresează, între orele 10 și 12, elevilor de la Școala Generală Poieni. O expoziție de carte, fotografie, artă decorativă, caligrafie, urmată de prezentarea (pentru cei care nu-i sunt încă apropiați) Clubului de Studii Asiatice sunt programate la USV joi, de la ora 14, în corpul E, sala, 005, respectiv corpul A, sala 036. Vineri, „Săptămâna…” este primită de Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, unde, de la ora 10, vor fi făcute cunoscute elevilor de aici aspecte specifice muzicii și tradițiilor chineze. Sâmbătă, între orele 16-20, activitatea se va desfășura în cadrul Clubului de GO-Weiki (corpul A, sala 036). Manifestările cuprinse sub numele „Săptămâna asiatică” sunt organizate de Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, Clubul de Studii Asiatice România – China și Asociația de Cooperare Cultural-Educațională Suceava. (M.A.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: