Nepotul i-a tăiat gâtul bunicului

Crimă la Marginea, ieri dimineață. Nepotul, în vârstă de 18 ani, își omoară cât ai clipi bunicul, de 67 ani, tăindu-i gâtul cu un cuțit, apoi înfigându-i-l în regiunea abdominală. Bătrânul moare pe loc.
 

În jurul orei 11, Marian Vlasciuc poposește în vizită la ruda sa de sânge, bunicul Constantin Vlasciuc, care locuia în apropiere. Din una în alta, nepotul îi reproșează bătrânului cum că acesta ar fi vinovat de despărțirea părinților săi, mai precis de faptul că tatăl său a plecat de acasă, iar el a fost nevoit să chinuie pe lume, fără sprijinul patern. Bunicul nu se lasă mai prejos, spunându-i verde în față nepotului că e un pierde vară și că nu mai are ce discuta cu el. Marian Vlasciuc pune mâna pe un cuțit găsit pe masa bunicului și îi taie gâtul acestuia, apoi înfige arma letală și în abdomenul victimei. După care aruncă, speriat de ce făcuse, cuțitul prin grădină și fuge acasă la el. Acolo de unde avea să fie și ridicat în cursul zilei de ieri de polițiști și procurorul criminalist. Marian Vlasciuc a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat (în forma faptei de gen săvârșite împotriva unei rude apropiate).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: