Constructorul skatepark-ului din Suceava va fi cunoscut săptămâna viitoare

Luni, pe 28 octombrie, va avea loc licitația pentru desemnarea constructorului care va amenaja un skatepark în municipiul Suceava.
 

Șeful administrației locale, Ion Lungu, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că valoarea contractului este de 591.000 de lei, iar execuția va începe în cel mai scurt timp. Aceasta dacă licitația nu va fi contestată, iar condițiile meteorologice o vor permite. „Demarăm licitația, sperând să o finalizăm cât mai repede, și chiar să ne apucăm de lucru, în măsura în care nu vor fi contestații” a spus primarul, menționând că unele lucrări pot avea loc și în perioada cu îngheț. Viitorul skatepark se prevede a fi construit în preajma Patinoarului artificial, de pe strada Universității, primarul precizând că este de dorit ca noul obiectiv să fie dat în folosință cât mai repede. Aceasta deoarece, în prezent, rollerii folosesc esplanada Casei Culturii, unde îi deranjează pe sucevenii ieșiți la promenadă și, pe deasupra, distrug și pavimentul relativ recent amenajat. Conform proiectului inițial, suprafața ocupată de viitoarea amenajare va fi de 2.426 mp. Pista de rulare de beton armat va avea 1.156 mp, spațiul verde – 380 mp, iar suprafața ocupată de activități conexe va fi de 490 mp.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: