Blocuri pericol public în Burdujeni !

> Pompierii suceveni l-au îndepărtat, căci cu eliminarea pericolului se ocupă ei, însă câte asemenea blocuri or mai fi existând în bătrâna noastră urbe Suceava?
 

Detașamentul de pompieri Suceava a intervenit, ieri, în jurul orelor amiezii, în urma apelurilor la 112 care anunțau prăbușirea unor elemente de construcție de la balconul unui bloc, situat pe Calea Burdujeni, și a unor cărămizi ornamentale, de la un alt imobil, situat în zona magazinului Torino, tot din Burdujeni. La prima intervenție, pompierii, cu ajutorul autoscării mecanice și a mijloacelor de intervenție specifice, au îndepărtat tencuiala desprinsă de pe jumătate din suprafața unui balcon situat la etajul al treilea. O parte din aceasta era căzută și a avariat un autoturism parcat în fața blocului. A doua intervenție a fost la un bloc turn, a cărui fațadă ornamentală, ce imită cărămida, era desprinsă și punea în pericol trecătorii. Militarii au acționat atât de la sol, cu ajutorul autoscării, cât și de pe acoperișul blocului, pentru îndepărtarea elementelor de construcție desprinse. Misiunea s-a încheiat fără probleme deosebite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: