Înscrieri cu probleme la USV

Diplome de bacalaureat incomplete din cauza… softului !

Câțiva absolvenți ai Colegiului “Al. cel Bun” din Gura Humorului s-au dus să se înscrie în vederea admiterii la Universitatea Suceava, numai că diplomele de bacalaureat le-au fost respinse, din cauză că nu erau complete.
 

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Suceava, problema vine de la o eroare a programului informatic al colegiului, pe diplomele respective notele fiind trecute fără zecimale. Aflăm că situația va fi remediată, iar până atunci, absolvenții se vor putea înscrie la USV pe baza unei adeverințe. Înscrerile la USV continuă în această săptămână, până vineri inclusiv, și vor continua și săptămâna viitoare. Marți, în a doua zi de înscrieri, numărul candidaților care și-au depus dosarele s-a dublat aproape la toate facultățile, față de prima zi, fiind aproape de 500 candidați înscriși în primele două zile ale săptămânii. Cei mai mulți candidați s-au înscris la Științe Economice – 123, apoi urmează Inginerie Electrică – 66, Istorie și Geografie (facultate la care nu se înscrisese nimeni în prima zi), unde sunt 52 de înscriși, Științele Educației – 52 înscriși. La învățămînt la distanță s-au mai înscris, marți, 30 de candidați, fiind 51 în total, iar la master sunt 87 înscriși. În a doua zi de înscrieri, numărul de opțiuni depuse de candidații la admitere aproape s-a triplat, ajungând la 1130.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: