Primăria va da 50.000 de lei pentru Zilele Sucevei

> La propunerea membrilor Comisiei pentru cultură a deliberativului, în acest an evenimentele cultural-artistice și de divertisment se vor consuma în mai multe zone de pe raza municipiului
 

Anul acesta, Zilele municipiului Suceava vor fi celebrate în perioada 21-24 iunie, a anunțat ieri primarul Ion Lungu. Șeful municipalității informează că programul manifestărilor nu este încă definitivat, însă, la propunerea consilierilor locali, respectiv a membrilor Comisiei pentru cultură a deliberativului, în acest an evenimentele cultural-artistice și de divertisment se vor consuma în mai multe zone de pe raza Sucevei. Este vorba despre parcarea unui supermarket din Lunca Sucevei, platoul Cetății de Scaun a Sucevei, esplanada Casei de Cultură, precum și parcul Ițcani. În parcarea amintită vor fi concentrate principalele manifestări, respectiv programe de muzică ușoară și muzică populară, dar și nelipsitul foc de artificii, stabilit pentru seara zilei de duminică, 23 iunie. La Cetatea de Scaun va avea loc festivalul de muzică rock, în centrul urbei, vor fi ținute concerte de muzică clasică „cafe-concert”, iar în cartierul Ițcani vor evolua interpreți și ansambluri de muzică populară. La Zilele Sucevei au fost invitați primarii de la Chișinău (Republica Moldova), Cernăuți (Ucraina), Sosnowiecz (Polonia), precum și doi viceprimari și doi consilieri din Laval (Franța), unități administrativ-teritoriale cu care municipiul Suceava are acorduri de înfrățire și parteneriat. Potrivit primarului Ion Lungu, pentru susținerea programului de manifestări, de la bugetul local vor fi alocate 50.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: