Suceava

Străzile distruse din cauza gerului, reparate cu pavele refolosibile

Din cauza temperaturilor deosebit de scăzute, pe arterele din municipiul Suceava au început să reapară găurile din carosabil.
 

Primarul Ion Lungu a declarat că, din fericire, de suferit nu au străzile reabilitate cu finanțare europeană în cadrul Programului Operațional Regional (POR), cauza deteriorărilor carosabilului din cartierele urbei fiind infiltrarea apei în infrastructură și alternanța îngheț-dezgheț. Edilul-șef spune că, începând de zilele acestea, se lucrează la remedierea stricăciunilor, gropile urmând a fi acoperite cu pavele refolosibile, dintre cele rămase după finalizarea proiectului de modernizare rutieră. „Vom începe să reparăm la rece străzile care au suferit distrugeri ca urmare a repetatelor înghețuri și dezghețuri din această perioadă. Nu este vorba despre axul principal, unde lucrurile sunt în ordine, ci despre arterele laterale, pe care au apărut găuri. Vom repara cu pavele refolosibile, la rece, ca în fiecare an, și cred că aceasta este o soluție corectă”, a declarat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: