Universali

Pompierii au misiuni în fântâni, apartamente și chiar la drumuri județene

La ora 11.52, marți, Garda de Intervenție Vicovu de Sus a fost solicitată să recupereze o persoană căzută într-o fântână, în comuna Ulma.
 

Militarii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială încadrată cu 5 subofițeri și cu o ambulanță SMURD de la Detașamentul Rădăuți, încadrată cu 3 subofițeri, și au reușit în scurt timp scoaterea persoanei din fântână – T.C., în vârstă de 38 de ani. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul de pe ambulanța SMURD, T.C. nu a răspuns acestora, medicii nemaiavând altceva de făcut decât să-i constate decesul. Misiunea pompierilor s-a încheiat la ora 14.40. Patruzeci de minute mai târziu, Detașamentul Suceava a fost solicitat să intervină pentru toaletarea unor arbori din comuna Adâncata, care prezentau pericol de prăbușire pe DJ 208D. O autospecială încadrată cu 2 subofițeri a plecat în misiune, iar pompierii au reușit în scurt timp să înlăture pericolul. Misiunea s-a încheiat la ora 15.05. La ora 15.17, Garda de Intervenție Gura Humorului a acționat loco pentru deblocarea unei uși de pe strada Ștefan cel Mare din oraș, la un apartament aparținând lui P.D., în vârstă de 85 de ani. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, s-a reușit pătrunderea, în scurt timp, în apartament. Proprietara a fost găsită inconștientă în apartament, fiind predată ulterior unei ambulanțe a SAJ, pentru acordarea ajutorului medical necesar. Misiunea pompierilor s-a încheiat la ora 15.55, informează un comunicat al ISU „Bucovina” Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: