Între Pătrăuți și Dărmănești

Accident cu două victime

Ieri dimineață, la ora 8.37, Detașamentul Suceava a fost solicitat să intervină la un accident rutier, produs pe DN 2, între localitățile Pătrăuți și Dărmănești.
 

Militarii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate cu 10 subofițeri, și au constatat că în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. Militarii au trecut la scoaterea victimei încarcerate dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și ambele persoane rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Misiunea pompierilor suceveni s-a încheiat la ora 10.25. Potrivit IPJ Suceava, Lucian Zepciuc, de 18 ani, din Grănicești, aflat la volanul unui Hyundai Accent, circulând pe direcția Suceava – Rădăuți, a forțat depășirea unei colane de mașini, pe marcajul longitudinal continuu (!), mașina intrând, pe contrasens, în coliziune frontală cu o Dacia 1310, condusă de Dumitru Ostafi, de 43 de ani, din Dresca, Botoșani. În urma impactului, mașina românească a fost proiectată într-o autoutilitară Mercedes, care venea din spate. A rezultat rănirea șoferului Daciei și a pasagerei din acest autoturism, Lăcrămioara Urzică, de 38 de ani, din aceeași localitate cu conducătorul auto. La spital, Dumitru Ostafi a fost diagnosticat cu fractură de femur, în timp ce femeia – cu fracturi multiple: costale, de bazin și de claviculă. Etilotestul a indicat valoarea 0 pentru ambii șoferi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI