La Balul bobocilor de la LPS

Alexandra Lupașcu și Sebastian Vicol, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Titlurile de Miss și Mister Boboc 2012 de la Liceul cu Program Sportiv Suceava au fost câștigate de elevii Alexandra Lupașcu și Sebastian Vicol, care au întrunit punctajul maxim acordat de juriu.
 

Pe locul II, cu titlul de Miss și Mister Popularitate, s-au clasat elevii Andreia Struț și Florin Blănariu, iar pe locul III, Miss și Mister Talent au fost bobocii Andreea Andone și Mădălin Ciubotariu. Dar și celelalte perechi intrate în concurs au primit câte un premiu din partea sponsorilor, ceea ce e un lucru mai puțin întâlnit la balurile bobocilor. Astfel, pe locul IV, Miss și Mister Dans au fost Mihaela Vieru și Ilie Bujorean. Premiul TuSiRomânia a fost acordat elevilor Mihaela Vieru și Florin Blănariu, celelalte premii fiind acordate, în ordinea punctajelor, elevilor Mădălina Podariu, Macrina Fedic, Petronela Bostan, Răzvan Nistoroaia, Alexandru Movileanu și Andrei Custrin. Vom reveni asupra balului de la LPS și a spectacolului pus în scenă de elevii liceului și profesorii lui.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: