Deputatul Ioan Bălan, încrezător că ARD va obține la Suceava 5 deputați și 2 senatori

Secretarul general al Organizației Județene Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul 2 pentru Camera Deputaților, a declarat că, în urma discuțiilor pe care le-a avut în teritoriu cu cetățenii, a tras concluzia că oamenii au văzut pozitiv cei 4 ani de guvernare județeană PDL, guvernare care a schimbat în bine fața județului.
 

Ioan Balan

„Asta ne face să sperăm că vom obține la alegerile parlamentare 5 deputați și 2 senatori”, a spus Ioan Bălan. El a ținut să sublinieze că ARD Suceava intră în bătălia electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu candidați valoroși, cu potențial de câștig în toate cele 14 colegii uninominale din județ, 10 pentru Camera Deputaților și 4 pentru Senat. Potrivit secretarului general al PDL Suceava, campania electorală a ARD Suceava se va desfășura pe două paliere, unul general, la nivelul întregului județ, și altul punctual, pe colegii, întrucât fiecare colegiu are particularitățile lui. „Acolo unde candidează parlamentari în funcție, aceștia vor trebui ca mai întâi să se «descarce de gestiune», adică să arate ce au făcut în acest mandat, după care să spună ce propun alegătorilor pentru următorul mandat. Avem și câteva situații inedite în care candidați de-ai noștri se confruntă cu foști candidați de-ai noștri, însă sper ca cetățenii să aleagă originalul”, a afirmat Ioan Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: