La Suceava

„Talcioc Cultural”

Echipa pubului La Fierărie lansează astăzi un nou spațiu de evenimente numit „Talcioc Cultural”, un „concept” despre care organizatorii spun că „va aduna iubitorii de cultură de toate vârstele într-un singur loc”, într-un „spațiu mai mare și plin de povești în fiecare colț al său”.
 

Primele evenimente au loc în spațiul aflat în spatele fostului Centru de Proiectări Suceava. Astfel, de la ora 13, este programat vernisajul expoziției de pictură semnată de Andreea Juduc, artist plastic și ilustrator de carte. De la ora 21 va avea loc „marea deschidere” pentru publicul larg, cu concertul susținut de solistul Canaf, cunoscut de la emisiunea Vocea României, și Excentric Blues Band, spectacol care va fi primul eveniment din seria Școala de Blues. Intrarea la concert va fi liberă și se va face pe baza unui voucher care poate fi găsit și listat pe site-ul www.lafierarie.ro. Vineri, de la aceeași oră, va evolua pe scena Talciocului Mihai Jachet Band, de la Piatra Neamț, intrarea fiind liberă. Sâmbătă, de la ora 19, Talciocul cultural va găzdui spectacolul de gală extraordinar intitulat „Iubește-mă… America!”, interpretat de actrița Claudia Motea și regizat de Al. G. Croitoru. În aceeași zi, de la ora 22, va urma „o petrecere în stil mare”, cu muzică de altă dată, prezentată de Doru Popovici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: