Deși este campanie electorală, manifestările culturale „se derulează așa cum au fost programate”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Futur, a declarat vineri că în perioada 25 mai – 10 iunie 2012, la Suceava și Stupca se desfășoară a II-a ediție a Festivalului European al Artelor “Ciprian Porumbescu”.
 

Manifestarea este organizată de Consiliul Județean Suceava, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, Muzeul Bucovinei, Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, Primăria comunei ”Ciprian Porumbescu” și Asociația culturală ”Lira de Aur”. “Suntem în plină desfășurare a Festivalului «Ciprian Porumbescu». Ieri am avut evenimente atât la Sala Dom Polski cu copiii, cât și la Universitatea «Ștefan cel Mare», unde Sherban Lupu de la Universitatea Illinois a concertat în Amfiteatrul Joseph Schmidt, iar sâmbătă și duminică, manifestările se vor muta la Stupca”. Șeful administrației județene a mai anunțat că săptămâna viitoare, în perioada 8 – 10 iunie, Suceava va găzdui un alt festival internațional. Este vorba despre ediția cu numărul XXIII a “Lirei de Aur”. “Vedeți că, deși e campanie electorală, manifestările culturale cuprinse în agenda CJ Suceava, manifestări susținute și de administrația locală a municipiului reședință de județ, și țin să-i mulțumesc și pentru acest lucru primarului Ion Lungu, se derulează așa cum au fost programate”, a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: