Suceava

Luni se deschide magazinul „Lidl”

Reprezentanții locali ai companiei au deschis ieri, pentru oficialități și presă, ușile primului magazin “Lidl” din Suceava, investiție germană care va funcționa pe strada Humorului nr. 1, la capătul bulevardului George Enescu.
 

Deschiderea oficială s-a făcut în prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a lui Lucian Harșovschi, viceprimar al Sucevei, a primarului comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, a altor reprezentanți ai autorităților locale, care au aflat cu această ocazie cu ce vine nou pentru suceveni magazinul „Lidl”. Conform prezentării oficiale, magazinul are ca specific comercializarea produselor cu marcă proprie achiziționate direct de la producători locali din țările în care activează compania, deci și din România. Reprezentanți suceveni ai acestuia promit clienților aprovizionarea zilnică cu marfă proaspătă din gama legume-fructe și carne, precum și prețuri competitive. Imaginea oferită potențialilor cumpărători este cea a magazinului de cartier în care ei pot găsi cam tot ce au nevoie. “Inaugurarea noilor magazine «Lidl» continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor apropiere, produse de calitate la cel mai bun preț, direct de la producătorii locali, într-o largă varietate de sortimente. «Lidl» promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua «Lidl» fiind produse în România. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, «Lidl» propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producători din Italia, Franța, Germania, Spania etc.”, a transmis «Lidl» Suceava, într-un comunicat de presă. Compania „Lidl” informează că deține peste 8000 de magazine în 20 de țări, iar cu magazinul de la Suceava, care se deschide în aceeași zi, cu un altul, la Petroșani, nemții inaugurează cea de-a 128 a unitate din România. Magazinul „Lidl” Suceava se deschide pentru public începând de luni, 28 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: