Alegeri eșuate în primul tur

La Colegiul Județean al Medicilor Suceava, alegerile pentru desemnarea conducerii și a membrilor consiliului au eșuat în primul tur, nefiind întrunit numărul necesar de voturi, jumătate plus unu, astfel că se va organiza un al doilea scrutin pe 28 și 29 noiembrie.
 

Alegerile s-au desfășurat luni și marți, fiind depuse în total 47 de candidaturi, foarte multe din partea medicilor de familie. Consiliul colegiului este format din 13 membri, după alegerea lor aceștia urmând a desemna președintele și ceilalți membri ai conducerii. În prezent, președinte al CMJ este dr. Ion Mihețiu. În județul Suceava sunt circa 1000 de medici cu drept de vot. Reamintim că, la începutul lunii octombrie, la colegiu au fost alegeri pentru desemnarea membrilor comisiei de disciplină, fiind organizate tot două tururi de scrutin, președinte al acesteia fiind desemnat medicul nefrolog Adrian Botezan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: