Urmărire polițienească, pentru o captură de „Doina”

În ziua de 17.11.2011, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului cu țigări, ocazie cu care au depistat în trafic un autoturism marca „BMW”, în care se aflau două persoane.
 

Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor de frontieră, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice și optice de avertizare, la scurt timp reușindu-se blocarea mașinii. Cele două persoane au abandonat mașina, încercând să fugă în zona denumită „La Dozator”, din localitatea Straja. În urma acțiunii polițiștilor de frontieră, au fost reținuți numiții Vasile B., în vârstă de 24 de ani, și Ioan B., în vârstă de 18 ani, ambii domiciliați în județul Suceava. Deoarece cele două persoane transportau în autoturism țigări de contrabandă, s-a luat măsura conducerii mașinii la sediul Sectorului P.F. Brodina, unde, în urma inventarierii, a fost descoperită cantitatea de 6.130 pachete de țigări, marca „Doina”, de proveniență R. Moldova. Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 55.170 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de polițiștii de frontieră suceveni, iar autoturismul, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, în vederea continuării cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: