Copiii vor ca mama lor să se întoarcă acasă

Direcția Generală de Asistență Socială și-a exprimat ieri punctul de vedere referitor la starea minorului de 12 ani, din Sasca Mică, înjunghiat de mamă cu un cuțit de bucătărie pentru că ceruse de mâncare.
 

Nela Maricica Manolache se află în arest preventiv, timp în care este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce la începutul lunii august, fiind în stare avansată de ebrietate, a băgat vârful unui cuțit în cel mai mic copil al ei. Copilul a fost spitalizat, dar din fericire rana nu a fost adâncă și nu i-a afectat niciun organ. Serviciul de asistență socială al Primăriei Cornu Luncii a monitorizat de atunci situația minorului rănit, acesta rămânând, după arestarea mamei, în grija tatălui. “Minorul de 12 ani, împreună cu frații săi, de 15 și 16 ani, se află în prezent în îngrijirea tatălui ce dovedește o atitudine corespunzătoare față de aceștia. Conform ultimului raport al Primăriei Cornu Luncii, membrii familiei Manolache doresc ca mama lor să revină în familie”, a comunicat DGASPC Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: