La București

Produse din Bucovina, cu recomandarea lui Liviu Negoiță

Târgul de toamnă “Produs în Bucovina” s-a deschis ieri la București. La inaugurare a participat Liviu Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, care a mulțumit Consiliului Județean Suceava și Asociației “Produs în Bucovina” că au răspuns invitației și al doilea an consecutiv, astfel bucureștenii putându-se bucura de un eveniment de excepție.
 

“După ediția de anul trecut a târgului, am vizitat Bucovina și am fost extrem de încântat de oameni și de locurile pe care le-am văzut. Din acest motiv le recomand tuturor să meargă și să viziteze Bucovina și să cumpere produse din Bucovina”, a declarat Negoiță. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că la târgul de la București participă 30 de producători și procesatori, 10 meșteri populari, precum și artiști profesioniști și amatori din județul Suceava. “La invitația lui Liviu Negoiță, primarul Sectorului 3, prieten al meu și al Bucovinei, le putem oferi bucureștenilor o mică Bucovină chiar la ei acasă, asta pentru că vizitatorii pot vedea și degusta produse tradiționale din gastronomia bucovineană, pot aprecia îndemânarea meșterilor populari, se pot bucura admirând portul și dansul popular. Ce aș vrea să subliniez este spiritul de echipă al celor prezenți la târg. S-au ajutat unii pe alții și la ora 7 dimineața erau pe poziție, pregătiți să primească vizitatori. Au fost prezenți și mulți bucovineni aflați acum în București. Încă de la primele ore, standurile au fost foarte aglomerate”, a declarat șeful administrației județene. Târgul “Produs în Bucovina” va fi deschis până duminică, în Parcul Titan din București.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: