Expoziție de fotografie

„Explorarea meșteșugului bucovinean”

Asociația Regională de Educare a Adulților Suceava AREAS anunță pentru duminică, 6 noiembrie 2011, de la ora 11, vernisajul expoziției itinerante de fotografie ,,Explorarea meșteșugului bucovinean”, care va avea loc la Muzeul de Științele Naturii Suceava.
 

Expoziția de fotografie este realizată în cadrul proiectului ,,Explorarea meșteșugului bucovinean”, proiect cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național AFCN și implementat în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari din Bucovina, Institutul de Memorie Culturală CIMEC, Muzeul Bucovinei Suceava, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Muzeul Etnografic Rădăuți, Muzeul de Etnografie și Folclor Vatra Dornei, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale din Cernăuți – ne informează, din partea AREAS, Alina Stredie. Expune artistul fotograf Victor T. Rusu. Scopul proiectului este, ni s-a precizat, păstrarea diversității patrimoniului cultural imaterial pentru generațiile viitoare prin conservarea și arhivarea digitală a meșteșugurilor tradiționale din Bucovina.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: