Studenții de la USV, pe podium la Novi Sad

Echipajul FIESC s-a clasat pe locul II la „H&S” 2011
Antonovici Dorin Andrei, Burgheaua Mihai Alexandru (an IV, electronică aplicată), Grigoriev Sergiu și Halus Ștefan Ilie (an IV, calculatoare) sunt componenții echipajului ce a reprezentat Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava la ediția din acest an, a VII-a, a Concursului internațional studențesc „Hardware & Software” – „H&S”, ce s-a desfășurat la Novi Sad, Serbia, la sfârșitul lunii trecute.
 

Universitatea “Ștefan cel Mare”

Potrivit informațiilor furnizate de FIESC, tema ediției 2011 a constat în dezvoltarea hardware și software a unui robot mobil RP6, care trebuie să găsească și să identifice un set de carduri RFID pasive, dispersate într-un spațiu, și să comunice coordonatele proprii, stadiul și rezultatele căutării către un computer. Concursul internațional studențesc s-a desfășurat în contextul celui de-al XVI-lea simpozion internațional „Power Electronics” – Ee2011, organizat de Society for Power Electronics și Facultatea de Științe Tehnice din Novi Sad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: