Pentru profesori de franceză din 6 județe

Stagiu de formare la Suceava

În weekendul recent încheiat, la Universitatea suceveană s-a desfășurat un stagiu de formare intitulat „Développer les competences orales à l’aide de divers supports”, la care au participat numeroși profesori de limba franceză din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, dar și Buzău și Hunedoara.
 

Stagiul de formare a fost organizat, sub egida CREFECO (Centre regional francophone pour l’Europe centrale et orientale), de Asociația Română a Profesorilor de Franceză (ARPF) și de Departamentul de limbi și literaturi străine al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării. Din partea facultății sucevene, de coordonarea stagiului s-au ocupat universitarele Simona Manolache și Nicoleta Moroșanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: