Alarmă de incendiu la Universitate !

…Dar nu e ceva de speriat, dimpotrivă. Pentru că „paza bună trece primejdia rea”! Astăzi, între orele 9 și 11, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava este programat un exercițiu de alarmare, evacuare și intervenție în situație de incendiu.
 

După cum anunță site-ul Universității, la acțiunea gestionată de pompieri urmează a participa toate persoanele aflate în acel interval orar în incinta corpului E din campusul universitar – personal didactic, personal didactic auxiliar, personal administrativ și studenți. Exercițiul se va desfășura, aflăm, sub comanda unor reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, având în vedere descoperirea zonei în care se va fi iscat și se va fi desfășurat incendiul, alertarea personalului care urmează să intervină, alarmarea și evacuarea tuturor persoanelor aflate în clădire, începerea acțiunilor necesare pentru lichidarea incendiului, cu mijloacele tehnice diponibile, conform planului de intervenție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: