Școala Militara de Subofițeri Jandarmi Fălticeni

S-au încheiat probele eliminatorii

> 221 de candidați (dintre care 11 fete) vor susține proba de verificare a cunoștințelor > Aproximativ 80% dintre candidații înscriși au promovat probele eliminatorii
 

Peste 300 de candidați au sosit duminică, 21 august, și luni, 22 august, la sediul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni în vederea înscrierii și primirii legitimațiilor de concurs. Dintre cei 335 de candidați care au avut constituite dosare de concurs s-au înscris 289 de persoane, dintre care 29 fete. Luni, pe platoul din incinta școlii a avut loc un instructaj al candidaților și însoțitorilor acestora. Col. Laurențiu Hopu, comandantul școlii și președintele comisiei de admitere, a prezentat modul de desfășurare a concursului, componența comisiilor și a subcomisiilor, metoda de elaborare a subiectelor. După retragerea însoțitorilor, concurenții au fost repartizați pe detașamente și au aflat cine sunt ofițerii care îi vor îndruma și coordona pe parcursul probelor eliminatorii, precum și ziua și ora la care trebuie să se prezinte pentru susținerea acestora. Probele eliminatorii au avut loc în perioada 23-25 august a.c. Conform purtătorului de cuvânt al Școlii de Subofițeri Jandarmi, cpt. Irina Airinei, marți, detașamentul 1 fete a susținut examinarea medicală la sediul școlii și verificarea aptitudinilor fizice, pe Stadionul municipal „Nada Florilor”. În urma acestor probe, din cele 29 de candidate înscrise, o candidată s-a retras, două au fost declarate inapte medical și doar 11 au promovat probele fizice: 8 candidate au întâmpinat greutăți la proba de rezistență, iar 7 la cea de viteză. Detașamentele de băieți au încheiat joi susținerea probelor eliminatorii. Din cei 260 de băieți înscriși, 3 s-au retras, 6 au fost declarați inapți medical și 41 nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice, cei mai mulți întâmpinând probleme la proba de viteză. Candidații care au promovat probele eliminatorii vor participa luni, 29 august, la cea de-a doua etapă a concursului de admitere: proba de verificare a cunoștințelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: