A fugit cu actele normative în pădure…

La 24.08.2011, în jurul orei 16.30, un agent de poliție din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa s-a deplasat, ca urmare a unui apel semnalat prin ”S.N.U.A.U.112”, la familia Artica T., din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, care a reclamat că fiica sa, Elena T., ar fi sechestrată la locuința lui Vasile Ț.
 

După ce agentul de poliție a ajuns la locuința reclamatului și a stat de vorbă cu părțile implicate, a constatat că Elena T. locuiește de bunăvoie cu Vasile, „sechestratorul”, cei doi având o relație de concubinaj. La un moment dat, de polițist s-a apropiat Petrică T., de 26 de ani, din localitate, cu antecedente penale, fiul reclamantei, care, fără niciun motiv și fără a da vreun semn că are intenții ostile, l-a prins cu o mână de gât pe polițist și l-a împins, încercând să-l lovească cu pumnii. Polițistul a parat loviturile și a folosit sprayul iritant-lacrimogen, îndepărtând agresorul. „În urma altercației, agentului de poliție i-au fost sustrase un telefon mobil, o mapă în care se afla hârtie de scris, mai multe acte normative și 50 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. După comiterea faptei, Petrică T. a fugit în pădure… Nu se știe dacă pentru a utiliza pe loc actele normative, a face o copie după acestea sau pur și simplu a le ascunde, în vederea studierii ulterioare, însă cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Au fost dispuse măsuri de căutare și urmărire a agresorului, întrucât se sustrage cercetărilor, informează Poliția județului. Numai de n-ar distruge bunătate de acte normative!…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: