Infracțiuni cu instrumente bancare deferite Parchetului

Parchetele de pe lângă Judecătoria Suceava, respectiv Rădăuți instrumentează două cazuri de fraude comerciale, având ca obiect emiterea de cecuri bancare ilegale.
 

Potrivit IPJ Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat, pe 17 august a. c., rezoluția de începere a urmăririi penale în dosarul penal privind pe învinuitul Cristian O., de 39 de ani, din orașul Salcea, reținându-se în sarcina acestuia că, în cursul anului 2010, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din localitate, a emis o filă cec către o firmă din orașul Otopeni, în valoare de 3.332,63 lei, fără completarea elementelor esențiale prevăzute de lege. La aceeași dată, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a confirmat rezoluția de începere a urmăririi penale în dosarul penal privindu-l pe Vasile T., de 53 de ani, din comuna Brodina, care, pe 29.04.2010, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a emis o filă cec către o altă societate comercială din Brodina, în valoare de 9.153,5 lei, fără completarea elementelor esențiale prevăzute de lege și fără a avea disponibilul necesar în cont.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: