Suceava

Coliziune în lanț între patru tiruri, soldată cu moartea șoferului ultimului tir

Patru mastodonți rutieri au fost implicați ieri, la Suceava, într-un accident în urma căruia unul dintre șoferi a decedat. E vorba de patru tiruri care circulau în coloană, dinspre Pătrăuți, și care s-au ciocnit în lanț.
 

Evenimentul s-a produs la intrarea în municipiul reședință de județ, pe DN2, la km 443+500 m, în apropierea joncțiunii cu varianta de ocolire, aflată în construcție. În urma coliziunii în lanț, al doilea, al treilea și al patrulea dintre autotrenuri, la volanul căruia se afla Ilie Horju, de 23 de ani, din Păltinoasa, au rămas aliniate. La sosirea SMURD și a pompierilor suceveni, s-a constatat decesul lui Ilie Horju, pompierii luând măsurile de siguranță specifice în astfel de cazuri – balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie și verificarea eventualelor scurgeri de carburanți și lubrifianți, concomitent cu descarcerarea victimei. Doi dintre șoferi au fost transportați la spital cu leziuni, dar nu au rămas internați. Vinovat de producerea accidentului este, potrivit Poliției, Ilie Horju, care „nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune față-spate cu autoutilitara care tracta semiremorcă ce rula în fața sa și care, în momentul impactului, era oprită, în coloana formată pe sensul lor de mers”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI