Rezultate la concursul pentru suplinire

Jumătate au șansă la suplinire, jumătate nu!

> Cea mai mare notă a fost 9,25, a unui candidat de la discipline tehnice > IȘJ a scos pentru suplinire 606 posturi, din care 168 sunt rezervate
 

Peste 100 dintre candidații din județul Suceava care au participat la concursul pentru suplinire calificată au obținut note peste 5, ceea ce le va permite alegerea unui post în învățământ. Cam tot atâția nu vor putea suplini, fiindcă au luat note de la 5 în jos, minima admisă fiind 5. Potrivit informațiilor furnizate de insp. Laura Hacman, purtător de cuvânt al IȘJ Suceava, 112 candidați au obținut note sub 5, din care 22 au dat proba la limba engleză, 20 la educație fizică, iar 13 la pedagogie. Alți 101 au avut note mai mari de 5, 22 dintre aceștia având note mai mari de 7, iar 69 sunt note cuprinse între 5 și 6,99. Cea mai mare notă a fost 9,25 și aparține unui candidat de la disciplinele tehnice. Candidații cu note de la 5 în sus, precum și cei 227 de candidați care au obținut note între 5 și 7 la concursul de titularizare și nu au fost repartizați au la dispoziție să aleagă din 606 posturi, în ședințele publice din 22-23 august. Din totalul posturilor netitularizabile disponibile, 438 sunt vacante, iar 168 sunt rezervate pentru cadre didactice plecate în maternitate sau concedii fără plată. Totodată, 523 din posturi au norma peste 9 ore, iar restul sub 9 ore. Nemulțumiții de rezultatele de la concursul pentru suplinire pot depune încă astăzi contestații.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: