PSD Suceava 2020

Constantin Flondor la Beratzhausen

După memorabilele expoziții de la Suceava, Cernăuți și Bistrița, iată răscolitoarele ,,Însemnări pentru o nostalgie” purtând semnătura reputatului pictor bucovinean Constantin Flondor și celebrându-i a 75-a aniversare din decembrie, înălțate pe simezele Galeriei de Artă din Beratzhausen începând din 17 iunie 2011, când vernisajul a fost onorat de numeroase personalități, de numeroși cunoscători și iubitori de artă, între care, oaspeți de onoare: Radu Boroianu, secretar de stat, și Thomas Goppel, fost ministru european.
 

De organizarea expoziției s-a ocupat Kuratorium Beratzhausen (Consiliul de administrație pentru activitate culturală europeană din Beratzhausen), o instituție cu profil cultural, dedicată în special promovării artiștilor din țările est-europene. Constantin Flondor este un nume respectat și prețuit în această localitate din Germania, vestită pentru deschiderea sa culturală, încă din 1993, când a devenit profesor invitat la Sommer-malakademie Beratzhausen.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: