Între 1 și 3 iulie

O manifestare de bun-gust, „Bio Alimenta Bucovina”

➢ Păstrăv în cobză, berbec la ceaun, balmoș, brânză de burduf în coaja de brad, gulaș, bere de casă, țuică, pălincă și poale în brâu la „Bio Alimenta Bucovina”
 

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava și Shopping City Suceava, invită sucevenii să descopere savoarea și gustul autentic al alimentelor preparate din ingrediente provenite din agricultura 100% biologică pe parcursul celor trei zile cât durează manifestările ce se vor derula sub genericul târgului „Bio Alimenta Bucovina”, ajuns în acest an la cea de-a III-a ediție. Gustul delicioaselor produse tradiționale ce vor fi prezentate în cadrul târgului cu vânzare se constituie în premisa pe care mizează organizatorii pentru succesul manifestării. Timp de 3 zile vizitatorii se vor putea delecta cu păstrăv în cobză, berbec la ceaun, balmoș, brânza de burduf în coajă de brad, gulaș, bere de casă, palincă și poale în brâu și vor putea încerca țuica, rachiul și palinca pregătite special pentru eveniment, acestea fiind doar câteva exemple din bogăția de preparate cu care expozanții vor încerca să capteze interesul vizitatorilor. Conform organizatorilor, toate produsele alimentare prezentate la târg vor fi dintre cele mai sănătoase, fără chimicale sau aditivi, cu alte cuvinte dintre cele care pot constitui o alternativă la modul de viață din ziua de azi, care de multe ori e complet nesănătos din cauza E-urilor, coloranților, aditivilor și a tuturor chimicalelor prezente în mâncare. Expoziția se va desfășura în perioada 1-3 iulie 2011, la Shopping City Suceava, și va putea fi vizitată zilnic între orele 10-18.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: