Alături de Filarmonica din Botoșani

Opt elevi ai Colegiului de Artă vor evolua în „Concertul concertelor”

Opt elevi ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava vor evolua alături de orchestra Filarmonicii Botoșani în concertul “Tinere speranțe”, marți, 10 mai, de la ora 18,30, pe scena Casei de Cultură.
 

Directoarea colegiului, prof. Marielena Pancu, ne-a precizat că soliștii instrumentiști care vor concerta marți sunt dintre cei mai talentați elevi ai colegiului: Mihai Ciprian Reuț – vioară, Loredana Hreceniuc – oboi, Dinuța Costache – flaut, Andrea Burda – oboi, Ada Narcisa Mocanu – flaut, Alexandru Tcaciuc – trompetă, Bogdan Irina – clarinet și Patricia Harasemiuc – vioară. Spectacolul este considerat de organizatori un “concert al concertelor”, având în vedere că în program sunt opere ale unor compozitori celebri: Mozart, Vivaldi, Lalo, Cimarosa, Devienne și Hummel. Orchestra va fi dirijată de Mihail Secikin. Biletele se găsesc la Casa de Cultură și difuzorii de bilete din școli și licee.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: