Mai mult nerv la parcările subterane din centrul Sucevei !

> …cere primarul Ion Lungu Șeful municipalității sucevene, Ion Lungu, le cere executanților de la parcările subterane din centrul Sucevei să-și reintre în ritm. Edilul-șef a făcut acest demers după ce remarcat că, odată sărbătorile pascale trecute, forfota de pe șantier nu mai este aceeași. „În ultima perioadă s-a lucrat destul de timid, de aceea vă rugăm să vă reveniți. Nu se mai lucrează ca înainte de Paște; de aceea, vreau mai mult nerv. Intrăm în linie dreaptă, iar până la sfârșitul toamnei parcările trebuie să prindă contur”, le-a pus în vedere Lungu oficialilor constructorului. Doru Gheață, reprezentantul firmei executante, precizează că încă se lucrează la turnarea pilonilor de consolidare a terenului din fața Casei Culturii, ceea ce face ca progresele să nu fie prea vizibile.
 

„Până nu o să terminăm injecțiile, nu o să se vadă nimic spectaculos pe șantier”, face cunoscut Gheață, adăugând că săpăturile propriu-zise vor începe peste două săptămâni. În aceste din urmă circumstanțe, Ion Lungu a precizat că este necesar ca pământul excavat să fie îndepărtat din zonă și transportat pe halda de zgură a societății de termoficare Termica. Reamintim că cele două sectoare pentru parcări subterane sunt prevăzute a avea 108 locuri și, respectiv, 55 de locuri, execuția, inclusiv cea de la străzi și traseele pietonale, fiind planificată a se desfășura într-un interval de 33 luni. Proiectul este finanțat prin POR, valoarea totală fiind de 37,8 milioane lei, dintre care 29,8 milioane lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă. Lucrările de amenajare au fost câștigate la licitație de firma suceveană General Construct.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: