236 ha terenuri validate

Ședința Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, întrunită ieri, la Prefectura Suceava, a decis validarea, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate, pentru 236,27 ha de terenuri, din care 235 ha de terenuri forestiere și 1,27 ha teren agricol.
 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Suceava, Monica Tătaru, în cadrul ședinței au fost adoptate 44 hotărâri, pentru 48 persoane fizice, o comună și o unitate de cult privind validarea dreptului de proprietate pentru terenuri agricole cu amplasament, pentru o suprafață totală de 0,27 ha teren, pentru o persoană fizică, alte nouă hotărâri de validări de drept de proprietate pentru terenuri cu vegetație forestieră cu amplasament, pentru o suprafață totală de 53 ha, pentru 14 persoane fizice și comuna Poiana Stampei (16 ha), 6 hotărâri pentru constituire de proprietate pe terenul aferent locuinței, alte 12 hotărâri de validări de amplasamente pentru 182 ha teren forestier pentru 25 persoane fizice și Mănăstirea Râșca (128 ha), dar și două hotărâri privind acordarea de despăgubiri pentru suprafața de 1 ha teren agricol, pentru două persoane fizice. În cadrul ședinței au mai fost aprobate 11 hotărâri de modificări de poziții, iar 3 solicitări au fost invalidate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: