La Campionatele naționale de fond seniori și juniori

Zece medalii pentru sportivii de la CSM Suceava

Campionatele naționale de canotaj fond, pentru seniori și juniori, campionate încheiate recent, au adus în prim-plan sportivii de la CSM Suceava care au urcat de zece ori pe podiumul de premiere.
 

La Naționalele de juniori, la categoria juniori II, Gianina Beleagă s-a situat pe primul loc în proba de schif simplu. Medalie de argint au obținut Marius Ghica, în proba de schif simplu la categoria juniori I și echipajul feminin de patru cu cârmaci format din Elena Juravle, Mirela Rebenciuc, Mădălina Niculăiasa, Loredana Lău și Mădălina Duduță. Pe locul III s-a clasat echipajul de doi rame fără cârmaci alcătuit din Marius Ghica și Alexandru Dulgheriu și Ionuț Bratu în proba de schif simplu la categoria juniori II. Performanțele juniorilor au fost dublate de cele ale seniorilor la recent încheiatele campionate naționale de canotaj fond. Marius Ghica a devenit vicecampion național în proba de schif simplu, pe treapta a doua a podiumului de premiere urcând și echipajul de doi rame fără cârmaci format din Adrian Ghica și Cătălin Axinte. Medalii de bronz au obținut Marius Țolescu în proba de schif simplu, echipajul sucevean alcătuit din Marius Ghica și Marius Țolescu în proba de doi rame fără cârmaci și echipajul format din Adrian Ghica și Cătălin Axinte în proba de doi vâsle. „Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivii noștri la aceste campionate naționale. Performanțele realizate de ei au demonstrat că la CSM Suceava se muncește, mare parte din sportivii noștri fiind cooptați în loturile naționale ale României”, a declarat antrenorul Ioan Despa. Medaliile cucerite de canotorii de la CSM Suceava la campionatele naționale întregesc zestrea de medalii ale clubului fanion al județului care a ajuns la cota 40 în doar patru luni de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: