Liberalii câmpulungeni și-au ales conducerea

În cadrul unei reuniuni desfășurate într-o atmosferă de politețe și eleganță rare în zilele noastre, liberalii câmpulungeni și-au ales vineri conducerea. La ședința de alegeri au ținut să participe, alături de cei 80 de membri de partid, președintele organizației județene PNL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, și vicepreședintele Tudor Zdrob.
 

În debutul întâlnirii a fost prezentat raportul de activitate al conducerii organizației locale pentru perioada 2007-2011. Documentul a inclus atât activitatea derulată în perioada în care organizația a fost condusă de primarul Gabriel Șerban, fost membru PNL, cât și activitatea din perioada 2009-2011, în care funcția de președinte interimar a fost îndeplinită de dl Nicolai Vranău. Printre realizările liberalilor în administrația locală au fost evidențiate în raport stația de epurare din localitate, reabilitarea stației de apă potabilă, finalizarea noii centrale termice și a racordurilor, proiectul viitoarei pârtii de schi, lucrări de apărare pe albiile unor pârâuri, extinderea rețelei de canalizare, îmbunătățirea iluminatului public, extinderea rețelei de apă și reabilitarea DN17 pe porțiunea câmpulungeană. Printre aspectele mai puțin reușite ale activității liberale din ultimii ani a fost amintită plecarea din partid a fostului președinte Șerban și o perioadă mai puțin activă în atragerea de noi membri. În aceeași ședință, în a doua parte, prezidată de președintele județean Băișanu, au avut loc alegerile pentru conducere. Au fost aleși prin vot deschis cei 15 membri și 6 supleanți din Biroul Politic Local, precum și cei trei vicepreședinți. De remarcat este alegerea în BPL a trei tineri oameni de afaceri câmpulungeni – Alin Boicu, Alina Rațu și Vasile Varvaroi. Cei trei noi vicepreședinți ai PNL Câmpulung sunt economistul Gavril Chirodea și oamenii de afaceri Mircea Giosan și Vasile Varvaroi. Cel mai important moment al zilei a constat însă în alegerea președintelui organizației municipale. Ing. Nicolai Vranău este noul președinte al PNL Câmpulung Moldovenesc. Ing. Nicolai Vranău, cunoscut om de afaceri localnic, este unul dintre cei mai vechi membri activi ai organizației municipale PNL și a mai deținut funcția de președinte al organizației în cea mai înfloritoare perioadă politică a acesteia, între 1996 și 2007. Dl Vranău a mai fost și vicepreședinte al organizației județene PNL, dar și consilier județean și local, ales pe listele acestui partid. “În activitatea noastră viitoare eu îmi doresc să reușim să îmbinăm eficient experiența politică a unor liberali mai vechi cu tinerețea și elanul noilor membri din BPL. Cu ajutorul unei echipe bine organizate la noi în partid și printr-o bună colaborare cu aliații politici, sunt sigur că vom reuși să oferim câmpulungenilor un candidat puternic și respectat pentru funcția de primar, care să facă o figură frumoasă la alegeri și să ofere o nouă șansă Câmpulungului”, ne-a declarat la finalul ședinței președintele Nicolai Vranău.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI