Constantin Plăcintă și-a anunțat demisia din funcția de manager general al Termica SA

Directorul general al societății de termoficare Termica SA Suceava, Constantin Plăcintă, și-a anunțat demisia din funcție, cu data de 1 aprilie a acestui an el urmând să preia, conform unor surse din cadrul administrației municipale sucevene, un post de conducere la vârful viitoarei societăți care va asigura alimentarea cu apă caldă și căldură a Sucevei și care se va construi în imediata apropiere a actualei centrale.
 

Constantin Plăcintă

Surse demne de încredere din Termica SA ne-au declarat, joi, că anunțul demisiei lui Plăcintă a survenit cu ocazia primei ședințe a Consiliului de Administrație al Termica din anul în curs și că decizia managerului general de a pleca era una așteptată de mai multă lume. Deși autoritățile locale nu au dorit să comenteze în vreun fel gestul lui Plăcintă, se pare că mișcarea a fost efectuată cu acordul tacit al șefului administrației municipale sucevene, care își dorește, cel puțin în primă instanță, pentru o perioadă de câțiva ani, un om de încredere care să conducă activitatea în viitoarea societate ce va asigura agentul termic orașului. Este lesne de înțeles de ce primarul dorește ca activitatea de la noua centrală să meargă strună, de modul cum va gestiona problema căldurii și apei calde la Suceava în iarna 2011-2012 va depinde în bună măsură scorul la alegerile locale din iunie 2012, Ion Lungu anunțând deja că va candida pentru un nou mandat. Deocamdată, edilul-șef nu a făcut niciun fel de comentariu pe subiectul demisiei lui Constantin Plăcintă, însă este de apreciat faptul că managerul Termica SA pleacă din funcție abia după ce se încheie sezonul rece.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: