Peste 13 milioane de clienți în 2 ani de Iulius Mall Suceava

De doi ani, Suceava are unul dintre cele mai frumoase locuri pentru cumpărături și petrecere a timpului liber din întreaga țară: Iulius Mall.
 

De când dezvoltă comerțul modern în nordul țării, Iulius Mall Suceava a numărat peste 13 milioane de persoane care i-au trecut pragul din momentul inaugurării, 15 noiembrie 2008, și până în prezent. Clienții Iulius Mall Suceava au fost răsplătiți cu mai bine de 100.000 de premii în valoare de peste 480.000 euro. Un buget impresionant, 2 milioane euro, a fost alocat de Iulius Mall Suceava pentru campaniile, evenimentele și spectacolele găzduite în premieră absolută în Bucovina. Iulius Mall Suceava este cel mai mare contribuabil la bugetul local, virând, până în prezent, contravaloarea în lei a 1.536.297 euro. Iulius Group, cel mai mare dezvoltator autohton de centre comerciale de tip mall, și-a extins investițiile în Suceava cu cel de-al patrulea mall din rețeaua Iulius cu scopul de a consolida piața locală de retail. La peste 60 milioane euro s-a cifrat investiția în Iulius Mall Suceava. În prezent, compania dezvoltă la Iași un ambițios proiect de real-estate care va fi inaugurat în toamna anului 2011: ansamblul urbanistic Palas, o investiție ce va depăși 260 milioane euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: